Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Μεγάλες οι δυνατότητες στην παραλία της Κυπαρισσίας

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ δυνατότητες ανάπτυξης διαθέτει η περιοχή της Κυπαρισσίας στον τουριστικό τομέα συμφωνούν επαγγελματίες του χώρου εστίασης που ήρθαν να επενδύσουν στη πόλη. Την δυναμική αυτή εκφράζουν λόγω της αύξησης τουριστών στις παραλίες του τόπου μας. Μάλιστα ανακαινισμένο λειτουργεί το Τουριστικό Περίπτερο Κυπαρισσίας το οποίο διατηρεί μια φυσιογνωμία προσιτή με πολύ προσγειωμένες τιμές. Για την προοπτική αυτή ο υπεύθυνος του περιπτέρου επιχειρηματίας κ. Χρήστος Δέδες που κατάγεται από την πόλη τονίζει ότι η παραλία σφύζει από κόσμο.

Το τουριστικό πλέον διαθέτει δύο νέους χώρους για καφέ και αναψυκτικά και ένα χώρο που λειτουργεί ως μεζεδοπωλείο με τοπική κουζίνα αναδεικνύοντας τα τοπικά προιόντα. Θεωρεί ότι το τουριστικό αποτελεί στολίδι της περιοχής αφού με ιδίους πόρους έγινε καθαρισμός των χώρων και παροχή υπηρεσιών σε λουόμενους, εκτιμώντας ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία φέρνει τον Κυπαρισσιώτη στο τόπο του.

Για τη τουριστική περίοδο πρόσθεσε ότι η Τριφυλία αποτελεί τουριστικό προορισμό καθώς λόγω κρίσης και αυξημένα ναύλα σε πλοία ο κόσμος προτιμά τον τόπο του αλλά επισήμανε ότι όλοι πρέπει να ενισχύσουν τη προσπάθεια με καλές υπηρεσίες και προσιτές τιμές. Η προοπτική χωρίς την ιδιωτική παρέμβαση δεν υπάρχει ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του Δήμου και των φορέων για να αναπτυχθεί τουριστικά το κομμάτι αυτό του τόπου μας που έχει σοβαρό μέλλον. Τέλος μίλησε για συλλογική δουλειά που απαιτεί η Κυπαρισσία ώστε να αναβαθμιστεί στο τουριστικό χάρτη.

ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ


Πηγή : best-tv