Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πρωταθλητής ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών στο περιφερειακό πρωτάθλημα

Με χαρακτηριστική άνεση κέρδισε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου στο Σκάκι, που έγινε το τριήμερο 28-30 Ιουνίου στο Άστρος της Κυνουρίας.

Ο Σ. Ο. Φιλιατρών, που από το επόμενο έτος θα αγωνίζεται στον προκριματικό όμιλο της Α΄ Εθνικής, κέρδισε κατά σειρά: το Άργος με 6½ - 1½, την Τρίπολη με 7½ - ½, την Σπάρτη με 4½ - 3½, το Άστρος με 7-1 και το Μελίσσι με 6-2.

Για το Σ.Ο. Φιλιατρών αγωνίστηκαν, κατά σειρά σκακιέρας, οι εξής αθλητές: Γεωργανάς Παναγιώτης, Χάραρης Γεώργιος, Πέτρουλας Κώστας, Αποστολόπουλος Παναγιώτης, Τοπιζόπουλος Ηλίας, Αποστολόπουλος Δημήτριος, Σαπέρα Ελένη, Σαπέρα Ευδοκία, Σαλακάς Φώτης, Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Κορμάς Γεώργιος και Αποστολόπουλος Σωτήριος.

Αξίζει να επαινέσουμε την απόδοση των γυναικείων σκακιέρων ( Σαπέρα Ευδοκία 5 νίκες σε 5 αγώνες, Σαπέρα Ελένη 4½ στα 5) αλλά και των εφηβικών και παιδικών σκακιέρων ( Σαλακάς 4½ στα 5, Αντωνόπουλος 1½ σε 2, Κορμάς 1½ σε 2 ) που σε συνδυασμό με την σταθερή απόδοση των ανδρών, έδωσαν την άνετη νίκη στον Σ.Ο.Φ. . Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Αποστολόπουλος Παναγιώτης και συνοδοί Κορμάς Δημήτριος και Αντωνόπουλος Νίκος.


Πηγή : filiatra news