Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Βουλώνοντας …Τρούπες στο Κοπανάκι και ο κίνδυνος να απενταχθεί ο βιολογικός

Ας είναι καλά ο Στάθης ο Τσιγγάκης που μας έδωσε …τσάμπα πίσσα, ως συνήθως. Πήγε με τον τρακτέρ του ο Περικλής ο πρόεδρος του Γλυκορριζίου και φόρτωσε μια καρότσα -7 κυβικά- και μαζί με τον πρόεδρο του Κοπανακίου τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο και το …τοπικό προσωπικό του πρώην Δήμου Αετού, αρχίσαμε να βουλώνουμε …τρούπες. Όλα αυτά μετά από συνεννόηση του Στάθη με τον υπεύθυνο σύμβουλο Γιάννη Μερκούρη. Να πω για τους προέδρους, ότι παρ’ ότι είναι απλήρωτοι από την αρχή της θητείας τους, κάνουν ότι μπορούν για τα χωριά τους και να βγάλουν τον …σκασμό κάποιοι περίεργοι που τους θεωρούν υποχρεωμένους να κάνουν τέτοιου είδους αγγαρείες -και μάλιστα Σαββατιάτικα-.

Ευκαιρία να καταχωρίσω την καταγγελία του Γρηγόρη για …αποξήλωση σκουπιδοντενεκέδων από τα χωριά μας -μάλλον κατά Αρκαδιά πήγανε- και θα δείτε ένα μικρό αποτέλεσμα από αυτό. Η δεύτερη καταγγελία για την …μη συχνή αποκομιδή των σκουπιδιών, θα την ψάξουμε και η τρίτη και …φαρμακερή από τον Γιάννη Μερκούρη, ας την αναλύσουμε καλύτερα.

Δυο καυτά θέματα έχει υποβάλλει για να συζητηθούν στο Δημοτικό συμβούλιο και είναι στο …περίμενε. Το πρώτο αφορά χρήματα που χρωστάμε για έργα στον Γιάννη τον Θλιμμένο και τον Γιώργο τον Μιχόπουλο και το δεύτερο αφορά το μπλοκάρισμα του βιολογικού καθαρισμού. Στο δεύτερο να προσθέσω μια …δυνατή πινελιά, μήπως ξυπνήσουν οι αρμόδιοι -ναι για σένα το λέω Δήμαρχε και για τον Αντιδήμαρχο έργων-. Υπάρχει κίνδυνος -από την ανευθυνότητα της περιφέρειας- να απενταχθεί το έργο από τον Θησέα και …κρατηθείτε, να μας ζητούν τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί πίσω -όχι την πληροφορία δεν την έχω από τον …πρώην- κάτι που έγινε και την Κυπαρισσία. Όμως επ΄αυτού θα επανέλθω και ας δούμε το βιντεάκι, λέγοντας ένα ευχαριστώ στο προσωπικό, που και αυτό θυσίασε το Σάββατό του.


Πηγή : kopanaki news