Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων–Ποτών


Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχή μας, προτίθεται να συμμετάσχει σε συνεργασία με τον ΟΠΕ, στην 59η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “SUMMER FANCY FOOD SHOW ”, που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη (Β. Αμερική), από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2013, στον εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Center.
Η Έκθεση χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση της Βορείου Αμερικής για τα τρόφιμα και τα ποτά και αποτελεί επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.
Το Επιμελητήριο θα επιδοτήσει κάθε επιχείρηση που θα συμμετάσχει με ποσοστό 50%, που αφορά το κόστος ενοικίασης περιπτέρου 9 τ.μ. και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Επιμελητήριο με την κα. Αναστασία Βασιλοπούλου και τον κ. Γιώργο Γκούμα, στα τηλ. 27210 62212, 62215, 62200 ή στο email: info@messinianchamber.gr.

Πηγή : messiniaportal