Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Πρωην δημαρχοι,αντιδημαρχοι και στη μεση Κολλιας!


Η χρονια αλλαξε,οι ευχες δοθηκαν και συντομα ''αρχιζουν τα γλεντια''.
Συμφωνα με τον κανονισμο λειτουργιας των Δημων,οι δημαρχοι πρεπει να αλλαξουν τους αντιδημαρχους τους οι οποιοι εξετελεσαν τη διετη θητεια τους.
Τωρα βεβαια,διαφορα ειναι τα σεναρια για το δικο μας Δημο καθως καποια απο αυτα λενε οτι ο κ.Κολλιας εχει ισχυρη πυγμη στο δημοτικο συμβουλιο και κυριως στον συνδυασμο του τον οποιο και ελεγχει απολυτα και πιθανον να μην προχωρησει σε αντικαταστασεις καθως προφανως εχει
μεινει απολυτα ικανοποιημενος(!) απο την αποδοση των αντιδημαρχων του (αλλα και ισως απο το γεγονος οτι αν ανατρεψει το κατεστημενο,θα βαλει μπουρλοτο στις ισορροπιες) οποτε και τα επομενα 2 χρονια θα εχουμε το ιδιο σκηνικο.
Απο την αλλη σημαντικος ρυθμιστικος παραγοντας ειναι οτι μειωνονται οι θεσεις με αντιμισθια οποτε καποιοι θα παψουν να αμοιβονται...και ποιοι θα ειναι αυτοι;
Αλλο σεναριο που ακουγεται ειναι ακριβως το αντιθετο,οτι ηδη εχουν βγει ''μαχαιρια''  -και στη πορεια ισως και ''σπαθια''- οτι οι πιεσεις απο ολες τις περιοχες του Δημου ειναι μεγαλες,οτι παρασκηνιο με εναλλαγες ισορροπιων και συμφεροντων αλλα και ''συμφεροντων'' προσπαθουν να εκτονωσουν τη κατασταση σε αλλες διεξοδους και επιλογες.
Παντως τη Κυριακη συνερχεται για πρωτη φορα φετος το Δ.Σ. με σκοπο την αναδειξη νεου Προδρειου,μελων της Οικονομικης Επιτροπης και μελων της Επιτροπης Ποιοτητας Ζωης και σιγουρα εκει θα δουμε,θα ακουσουμε πολλα και θα καταλαβουμε περισσοτερα!
Αξιοσημειωτο οτι την προσκληση οπου εγκαλουνται οι δημοτικοι συμβουλοι υπογραφει ο Π.Τσιγγανος ως ''πρωτος πλειοψηφων δημοτικος συμβουλος του επιτυχοντος συνδυασμου''.

Πηγή : kyparissia-news