Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Εθιμοτυπική επίσκεψη Αλευρά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας πραγματοποίησε το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς συνοδευόμενος από τον περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Μπακούρο ο οποίος συναντήθηκε με τον νέο Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας - Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας Άγγελο Σεφέκο.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Αλευράς αφού συνεχάρη τον νέο αναπληρωτή διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων του εξέφρασε την βεβαιότητα ότι και λόγω του νεαρού της ηλικίας του θα προσπαθήσει να αναβαθμίσει το νοσοκομείο ενημέρωσε τον κ. Σεφέκο για την επικείμενη τοποθέτηση στο νοσοκομείο μόνιμου καρδιολόγου και Αναισθισιολόγου αλλά και την προσωρινή ανάθεση σε ανάδοχο του έργου «Αναδιαρρύθμιση ισογείου του κτιρίου των εξωτερικών ιατρείων –Διοίκησης του Κ.Υ. Κυπαρισσίας», συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000,00 €.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Άγγελος Σεφέκος είπε ότι η επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη είχε μια πολύ ευχάριστη είδηση για του νοσοκομείο και εξέφρασε την επιθυμία τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι φορείς 9περιφέρια Δήμος κλπ) να βοηθήσουν το νοσοκομείο ώστε να αναβαθμιστεί.

Ο καρδιολόγος και πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Μεσσηνίας Μανώλης Μάκαρης, είπε ότι υπήρξε μια επικοιδομητική κουβέντα γύρω απο το νοσοκομείο. Εξεφρασε την ικανοποίηση του για την αναβάθμιση του Νοσηλευτικού ιδρύματος της Τριφυλίας. Επεσήμανε οτι ο χώρος της υγείας είναι ευαίσθητος και απαιτεί την συνεργασία όλων για ρενα καλό αποτέλεσμα . Εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την κατάρτγηση του 25ερου που μέχρι πρότινος είχε ανακοινωθεί ότι θα ισχύει.

Αμέσως μετά την συνάντηση του με τον κ. Σεφέκο ο Αντιπεριφεςρειάρχης επισκέφθηκε τους χώους του νοσοκομείου και τις κλινικές όπου εκτός από το νοσηλευτικό αντάλλαξε ευχές και με τους ασθενείς.


Πηγή : filiatra news