Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Με καλά νέα η συνάντηση Αλευρά - Σεφεκου για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας που αναβαθμίζεται πλήρως

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ χρώμα είχε η επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλευρά με αυτοψία σε έργα της Περιφερειακής ενότητας και επαφές στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου είχε γόνιμο διάλογο. Αρχικά ευχήθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στον Σεβασμιώτατο Τριφυλίας-Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομο για το νέο έτος όπου τέθηκαν ζητήματα που αφορούν κυρίως την αναστήλωση ιστορικών εκκλησιών αλλά και ουσιαστική συνεργασία στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ

ΣΤΗ συνέχεια επισκέφθηκε τον αναπληρωτή Διοικητή του ιδρύματος με περιήγηση στους θαλάμους νοσηλείας και την Μονάδα Τεχνητού νεφρού αλλά και τα εξωτερικά ιατρεία παρουσία της Διευθύντριας νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρών αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων. Σε δηλώσεις του ο κ. Αλευράς στο γραφείο του Διοικητή τόνισε ότι "με τη νεανική του ορμή ο νέος διοικητής και με την επιστημονική του κατάρτιση θα έχουμε γόνιμη συνεργασία ενώ ανέφερα παρουσία του περιφερειακού συμβούλου κ. Γιώργου Μπακούρου για τον προσωρινό ανάδοχο που ανέδειξε η δημοπρασία για το έργο Διαρρύθμισης εξωτερικών ιατρείων και το γραφείο διοικητικού προσωπικού το οποίο σύντομα θα συμβασιοποιηθεί". Πρόσθεσε ότι η παρέμβαση στις υποδομές είναι συνεχής για να αποδώσει τα μέγιστα το νοσοκομείο Κυπαρισσίας χρειάζεται νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό με την έλευση 2 ειδικοτήτων και με την επικείμενη πρόσληψη 3 ακόμα ειδικοτήτων θα ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του.

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο αναπληρωτής διοικητής κ. Άγγελος Σεφέκος εξήγησε ότι "αποκόμισε άρτια συνεργασία με τον Αντιπεριφεριάρχη και τον περιφερειακό σύμβουλο με τα ευχάριστα νέα για την αναμόρφωση χώρων του ισογείου που θα βοηθήσει την εικόνα του ιδρύματος όσο και την λειτουργία του" ενώ επισήμανε ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για την αναβάθμισή του από όλες τις πλευρές. Κατέληξε λέγοντας ότι στόχος του υπουργείου, της 6ης ΔΥΠΕ και του ιδίου είναι να στηριχθεί το Νοσοκομείο και να του αποδοθεί στο ρόλο που ταιριάζει στο ιστορικό νοσοκομείο που είναι κοντά στους πολίτες". Ευχάριστη εικόνα αποτέλεσε η επίσκεψη στη νέα πτέρυγα με το άρτιο νοσηλευτικό προσωπικό και στη Μονάδα τεχνητού νεφρού όπου αντάλλαξαν ευχές με τους ασθενείς.


Πηγή : radio 936