Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Μέτρια η κίνηση στην αγορά της Κυπαρισσίας - οι καταναλωτές στηρίζουν τα τοπικά καταστήματα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΤΡΙΑ ήταν η κίνηση των καταστημάτων της γιορτές παρά το γεγονός ότι οι καταναλωτές ήταν ικανοποιημένο αφού βρήκαν ελκυστικές τιμές στην αγορά της Τριφυλίας και επάρκεια αγαθών αλλά οι υποχρεώσεις δεν τους άφησαν περιθώρια να κάνουν πλούσιο γιορτινό τραπέζι..όπως παλιά.

Στα σούπερ μάρκετ της Κυπαρισσίας η κίνηση ήταν αυξημένη, όχι όμως στα εμπορικά καταστήματα. Ο Ανδρέας Μπακούρος τόνισε μετά τις αγορές του ότι "με την αρχή του χρόνου ευχόμαστε υγεία αλλά τέτοια χάλια στην οικονομία να μην ξανάρθουν αφού ο κόσμος αγόρασε τα απαραίτητα με τα πράγματα να είναι δύσκολα λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που έχει περιέλθει ο κόσμος" για να προσθέσει ότι "ήμουν επαγγελματίας, προ 5ετίας ήταν καλύτερα τα πράγματα στις γιορτές αλλά λόγω της κρίσης με χαράτσια και φόρους έχουμε αποδυναμωθεί οικονομικά οπότε τα πράγματα προβλέπω ότι θα χειροτερέψουν" λέγοντας ότι ο λαός πρέπει να δώσει διέξοδο στους πολιτικούς μας άρχοντες.

ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

Ο κόσμος πάντως στηρίζει την τοπική αγορά ενώ ο Σάκης Δ. υπογράμμισε ότι "ο εμπορικός κόσμος θα περάσει δύσκολο τρίμηνο το νέο έτος και όσοι αντέξουν θα τα καταφέρουν αλλά χρειάζονται βοήθεια". Ο κ. Μπάμπης Πρασσόπουλος ευχήθηκε δύναμη στο κόσμο, ζητώντας τα νέα παιδιά να τα καταφέρουν με αισιοδοξία και δύναμη για την νέα χρονιά αφού όλοι βιώνουν την κρίση, ενώ η κυρία Μαρία ευχήθηκε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες των ανθρώπων με την κρίση να έχει χτυπήσει τις οικογένειες που αγοράζουν τα απαραίτητα.

Η Κατερίνα Β. υπάλληλος καταστήματος τροφίμων ζήτησε οι οικογένειες που έχουν κρίση να ξεπεράσουν τα προβλήματα καταλήγοντας ότι όλες οι δυνάμεις του τόπου πρέπει να συμβάλλουν στο καλύτερο...


Πηγή : radio 936