Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πλημμύρισαν σπίτια, διακοπή κυκλοφορίας και μεγάλα προβλήματα στην Τριφυλία

Πλημμύρισε πάλι απόψε ο εθνικός δρόμος Κυπαρισσίας - Καλού Νερού, που έχει μετατραπεί σε λίμνη. Υπάρχουν εγκλωβισμένοι σε αυτοκίνητα. Με προβλήματα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων. Ο δρόμος πάλι στο γνωστό σημείο της εθνικής οδού στα Μυραίικα έχει γεμίσει με λασπόνερα, πέτρες και χώματα από το ρέμα, αφού το γεφυράκι στην εθνική οδό, βουλωμένο και φραγμένο από φερτά υλικά στο εσωτερικό του κάτω ακριβώς από το οδόστρωμα, δε μπορεί να δεχτεί τα νερά του ρέματος και τα φερτά υλικά και η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία.

Στο Μεμί προβλήματα. Ακόμη και μέσα στην πόλη, στο τμήμα της εθνικής οδού κοντά στην Πολεοδομία ο δρόμος είναι ποτάμι, όπως και στο ρέμα Χαμέρη. Στην Άνω Πόλη, πληροφορίες αναφέρουν πως πλημμύρισαν και σπίτια ενώ σε όλους τους δρόμους της πόλης το νερό έχει ανέβει στα πεζοδρόμια. Η οδοί Ιωαννίδη και Γεωργακοπούλου, από την Άνω Πόλη, είναι ποτάμια με τα νερά να κυλάνε ορμητικά στην Κάτω Πόλη. Προβλήματα μαθαίνουμε πως υπάρχουν και σε Τερψιθέα, Φαρακλάδα. Φιλιατρά.

Στο 64ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης, στο ύψος τηςΤερψιθέα, η κυκλοφορία εκτρέπεται μέσω της Σπηλιάς Οι δρόμοι της πόλης είναι αδιάβατοι. Ποτάμια κανονικά και το νερό στους δρόμους γύρω από την πλατεία είναι λίμνη. Οι κεντρικές οδοί στην είσοδο της πόλης είναι πλημμυρισμένες ενώ ο δρόμος από το ΚεΦΙΑπ είναι γεμάτος χώματα.

Η.Γ.


Πηγή : tharros news