Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Αθήνα η «Μυθική Πελοπόννησος»

Στην πλατεία Κλαυθμώνος θα χτυπά για τρεις ημέρες η «καρδιά» της Πελοποννήσου. Διαμορφωμένα κιόσκια, όμορφα στολισμένα, είναι έτοιμα να υποδεχτούν κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν ένα όμορφο γευστικό ταξίδι σ’ έναν από τους πιο ευλογημένους τόπους της Ελλάδας.

Παραδοσιακά προϊόντα και παραγωγοί από τη Μεσσηνία, την Αρκαδία, την Αργολίδα, την Κόρινθο, τη Λακωνία, την Αχαΐα και την Ηλεία υποδέχονται με χαμόγελο και ευγένεια τον επισκέπτη, ταξιδεύοντάς τον στις σπάνιες ομορφιές της Πελοποννήσου.

Ιδιαίτερα και ξεχωριστά τα μηνύματα από την πρώτη ημέρα της έκθεσης της «Μυθικής Πελοποννήσου». Η εξωστρεφής πολιτική που ακολουθεί η Περιφέρεια, σε συνδυασμό με την συνεργασία των φορέων της Πελοποννήσου, με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής αποτελούν μια επιτυχημένη συνταγή, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ήδη αισθητά.

Μάλιστα τα μηνύματα που εστάλησαν κι από εκπροσώπους φορέων που μίλησαν, αλλά κυρίως από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον υφυπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα, ήταν χαρακτηριστικά, ότι η Πελοπόννησος όχι μόνο αντιστέκεται στην κρίση, αλλά αισιοδοξεί και για το αύριο…


Πηγή : best-tv