Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Διήμερο τουρνουά 3 επί 3 στην Κυπαρισσία με ταλέντα και πλούσις συμμετοχές

ΜΕ πολλές συμμετοχές που ξεπέρασαν τα 150 παιδιά πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας το Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με την συμβολή του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας και την ουσιαστική παρουσία των συλλόγων του Δίωνα Κυπαρισσίας και του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας με τους Προέδρους τους κα Σοφία Σταθοπούλου και Γιώργο Μελά.

Στο τουρνουά για 2 ημέρες γέμισε από αθλητές η κεντρική πλατεία με τα αποτελέσματα να ανήκουν στις εξής κατηγορίας. Για αγόρια 2004-2005 νικητές οι Κόκκινοι Διάβολοι, τα Αγόρια γεννηθέντα το 2001 με νικητή την ομάδα Αγία Τριάδα, για Αγόρια του 2002 με νικητές την ομάδα η Γειτονιά, για τα αγόρια του 2003 νικητές ήταν οι Lakers 1. Επίσης στα αγόρια του 1998 βραβεύτηκαν η ομάδα των παιδιών πολυ λέγονταν Υδροξυφαινυλαλανίνα, στα αγόρια του 1999 διακρίθηκαν πρώτοι τα Φτερωτά αγγούρια, στα αγόρια 2000 η Δυναστεί του Μπόμπ Σφουγγαράκη, Στην κατηγορία των Κοριτσιών Δημοτικού νίκησαν οι Ζόρικες, στα κορίτσια 1999 ως 2000 νικήτριες ήταν τα Ατσαλάκωτα Μπουτάκουτα, ενώ διακρίθηκαν κορίτσια ως το 2000.

Στις εκδηλώσεις μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Παναγιώτης Μάλαμας που μίλησε για σημαντικό σταθμό του μπάσκετ στην Κυπαρισσία με πολλά ταλέντα, ο Γραμματέας Χρήστος Δαμουράς, ενώ βραβεύσεις πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του οργανισμού του Δήμου Ζαχαρίας Κανελλόπουλος. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των γυμναστών αλλά και των ηλεκτρολόγων του Δήμου στην διοργάνωση ενώ μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα.


Πηγή : kyparissiotis