Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Καινούριο... το Νοσοκομείο Καλαμάτας και νέα έργα!!!

Σταθερά και ικανοποιητικά εξελίσσεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η υλοποίηση των υποέργων ενταγμένων στο ΕΣΠΑ-ΔΕΠΙΝ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.Σήμερα Παρασκευή 25.10.2013 παρελήφθησαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος τρεις (3) νέοι λέβητες θέρμανσης 1.500.000 (Kcal/H) συνολικού προϋπολογισμού 90.000€ που έρχονται να αντικαταστήσουν τον υφιστάμενο πεπαλαιωμένο και με αρκετά προβλήματα αντίστοιχο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.

Ο νέος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός (λέβητες) σε συνδυασμό με τις νέες ατμογεννήτριες που παρελήφθησαν πριν από τρεις εβδομάδες ενισχύουν περεταίρω στην εξοικονόμηση ενέργειας και κατ' επέκταση στην εξοικονόμηση πόρων από την δαπάνη στην προμήθεια του πετρελαίου. Σημειώνεται επίσης ότι εντός των ημερών υπογράφονται οι συμβάσεις και για τα υπόλοιπα υποέργα που αφορούν την προμήθεια και αναβάθμιση του Η/Μ εξοπλισμού και ειδικότερα:

1. Αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα 400 KW προϋπολογισμού 400.000€
2. Κλιματιστικές μονάδες πλήρων (Ψυχρού-Θερμού στοιχείου) προϋπολογισμού 380.000€
3. Ρυθμιστής στροφών (Inverter) ισχύος 18,5 KW προϋπολογισμού 15.000€

Με αφορμή την ικανοποιητική εξέλιξη των ανωτέρω έργων ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε: «Καθημερινά εισπράττουμε την ηθική δικαίωση μιας συλλογικής και επίπονης προσπάθειας που έχει θέσει ως κυρίαρχο και μοναδικό της στόχο την συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας. Είχαμε δηλώσει με κάθε υπευθυνότητα και ειλικρίνεια από την αρχή του έτους, ότι αυτή και η επόμενη χρονιά θεωρούνται κρίσιμες και σημαντικές και αυτό με την έννοια ότι πολλά έργα και πρωτοβουλίες μας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη που η ολοκλήρωσή τους θα συμβάλει καθοριστικά στην ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Σήμερα αλλά και κάθε μέρα διαπιστώνουμε ότι όλος αυτός ο σχεδιασμός εξελίσσεται ομαλά και ικανοποιητικά και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη για δουλειά. Πολλά έργα έχουν ολοκληρωθεί, άλλα βρίσκονται σε εξέλιξη και για άλλα διασφαλίστηκε η χρηματοδότηση και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες. Έχουμε λοιπόν πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μας και για αυτό προσπαθούμε να αξιοποιούμε δημιουργικά και στο μέγιστο δυνατό βαθμό την κάθε μέρα που περνά.

Για όλη αυτή λοιπόν την δημιουργική και συλλογική προσπάθεια ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλο αυτό το θαυμάσιο προσωπικό του Νοσοκομείου μας»


Πηγή : best-tv