Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Εράνη Φιλιατρών: Με νίκη ξεκίνησε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

Με νίκη 2:1 ξεκίνησε πριν από λίγο στα Φιλιατρά τις φετινές της υποχρεώσεις η Εράνη Φιλιατρών, απέναντι στον Τσικλητήρα της Πύλου για το πρωτάθλημα του Α΄Τοπικού Μεσσηνίας. Η Φιλιατρινή ομάδα κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από κόρνερ και την κεφαλιά του Γκρέτσα, που σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους μέσα στην μικρή περιοχή, χωρίς να αφήσει περιθώρια στους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στην συνέχεια χάθηκαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες, κυρίως για τους πράσινους, που δεν κατάφεραν όμως στο πρώτο ημίχρονο να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ. Στην επανήληψη του αγώνα, η Εράνη διπλασίασε τα τέρματά της όταν στο 68ο λεπτό ο Χρονόπουλος σκόραρε με πλασέ, διαμορφώνοντας το 2:0 για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Πύλου μείωσε επτά λεπτά αργότερα σε 2:1, αλλά η Εράνη συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες που στην τελική προσπάθεια δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, ώστε να στείλει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Μίντζηρα.

Οι ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με τους:

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης, Γκρέτσα, Μπεγλεκτσής, Κώτσος, Αντωνόπουλος, Μοροσάνου, Κιούτακ, Κόλλιας, Χρονόπουλος.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ

Μίντζηρας, Τσώνης, Κωστόπουλος, Κατσιγιάννης, Παπαγεωργίου, Πανταζόπουλος, Δούνιας, Κουλόπουλος, Πλατάκης, Σωτηρόπουλος, Διακουμής.

Παρακολουθήστε το βίντεο:


Πηγή : filiatra net