Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Κυπαρισσία - Ομόνοια 2-0 Με το δεξί για τους γηπεδούχους η νέα χρονιά

ΤΗΝ μεγάλη νίκη πήρε τελικά Κυπαρισσία δείχνοντας ότι μπήκε δυνατά στο Πρωτάθλημα με 2-0 επί της Ομόνοιας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν λοιπόν με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην κατηγορία και μετά από πολλά χρόνια πήρε το τρίποντο μέσα στην έδρα της με την πρώτη αγωνιστική. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι: Στρέπι και Μιτρόφ ενώ να πούμε ότι έντονα είναι τα παράπονα των φιλοξενούμενων για το πρώτο γκολ του ΑΟΚ αφού υποστηρίζουν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσαιντ. Η Ομόνοια παρατάχθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και για 85 λεπτά κράταγε το μηδέν στην εστία της ενώ είχε και ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ.

Το φιλμ του αγώνα

85′ Ο Στρέπι πετυχαίνει το 1-0 και βάζει μπροστά τον ΑΟΚ ενώ η Ομονοια διαμαρτύρεται έντονα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγο μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στο 92′ ο Μιτρόφ με ωραίο πλάσε νίκησε τον Σταθά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος με βοηθούς τον Ζαρακοβίτη και την Τσουκάλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζο, Ανδρουτσή, Γιαννόπουλο, Σταματόπουλο, Γαργαρώνη, Λυδιώτη, Σούπουλι (46′ Μιτρόφ), Ντιόπ, Στρέπι, Μητρόπουλο, Μανδραπίλια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταθά, Ντέρτζια, Ντάση, Κάππο, Σταυρόπουλο, Κορομηλά, Κωστόπουλο, Γυφτέα, Κολόζη, Καλογερόπουλο, Σταματόπουλο


Πηγή : radio 936