Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Στο Ισραήλ ο Τατούλης για προώθηση του Τουριστικού προϊόντος Πελοποννήσου


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στην 19η International Mediterranean Tourism Market που διεξάγεται στο Τελ Αβιβ του Ισραήλ από 05-06 Φεβρουαρίου.
Στόχος της περιφέρειας είναι να προσεγγίσει την αγορά του Ισραήλ, μια νέα  δυναμική αγορά που έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιφέρεια Πελοποννήσου
Στο πλαίσιο της πρώτης μέρας το περίπτερο επισκέφθηκαν Tour  Operators, θεσμικοί εκπρόσωποι των τουριστικών αρχών του Ισραήλ, και πλήθος πολιτών οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της Πελοποννήσου
Επιπρόσθετα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συναντήθηκε με το Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Τουρισμού του Ισραήλ Κο Noaz Bar Nir .
Ο σκοπός της συνάντησής τους ήταν:
Η συμφωνία πλαίσιο ανάμεσα σε Ισραήλ και Πελοπόνησσο για τη δημιουργία μόνιμης συνεργασίας πάνω σε  θέματα τουριστικής ανάπτυξης.
Η συνεργασία με τη μορφή εταιρικής σχέσης  εν οψει των νέων ευρωπαικών προγραμμάτων της Μεσογείου για την περίοδο 2014 - 2020.
Ο Περιφερειάρχης Κος Πέτρος Τατούλης τόνισε μεταξύ άλλων στον Κο Bar Nir ότι η Πελοπόνησσος, είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός, με ξενοδοχειακές υποδομές  υψηλού επιπέδου, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών εστίασης και φιλοξενίας.
Την 6η Φεβρουαρίου, δεύτερη μέρα της Διεθνούς έκθεσης, η Περιφέρεια έχει προγραμματίσει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, παρουσίαση σε ειδικό κοινό ( tour operators, retailers, πελάτες) του τουριστικού προϊόντος αλλά και των εμπειριών που θα αποκομίσει  κάποιος επισκεπτόμενος την Πελοπόννησο.

Δελτίο Τύπου
Πηγή : messiniaportal