Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ- ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ Α ΤΟΠΙΚΗ



ΟΤΙ δεν κατάφερε να κάνει στο Κύπελλο Μεσσηνίας όταν αντιμετώπισε την Εράνη ο Α.Ο.Κ.  πριν από 2 χρόνια το κατέκτησε επάξια το Λύκειο Κυπαρισσίας στον δεύτερο προκριματικό αγώνας μεταξύ των σχολικών ομάδων των Λυκείων Κυπαρισσίας και Φιλιατρών στο γήπεδο Κυπαρισσίας, παρουσία των μαθητών των δύο σχολείων και των μαθητών του Γυμνασίου και ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας και πολλών άλλων φιλάθλων με την κερκίδα να παραμένει ζωντανή και γεμάτη από νεαρούς φιλάθλουςε.
Ο αγώνας διακόπηκε για 10 λεπτά λόγω άσχημων καιρικών φαινομένων όμως συνεχίστηκε χωρίς άλλα προβλήματα. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με πολλές φάσεις εκατέρωθεν των δύο εστιών ανεξάρτητα του τελικού αποτελέσματος που ήταν 0-0 με σημαντικές ευκαιρίες για τέρμα στο 22', στο 45' αλλά και στο 68' και ένα δοκάρι στο 78ο λεπτό. Ο ιστορικός αγώνας διεξήχθη μέσα σε φίλαθλα πλαίσια με φιλοφρονήσεις μεταξύ των αθλητών στο τέλος του αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα, για την ιστορία, ήταν 4-2 στα πέναλτι υπέρ του ΓΕΛ Κυπαρισσίας αφού ο θεοδωρόπουλος κατάφερε να πιάσει 2 σούτ των Φιλιατρών χαρίζοντας μια πύρρειο νίκη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κυπαρισσίας το οποίο πανηγύρισε την πρόκριση και φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τον φακό μας.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο καθηγητές φυσικής αγωγής, κ. Βιτσικάνου Φωτεινής του ΓΕΛ Κυπαρισσίας και κ. Κυριακόπουλου Ηλία του ΓΕΛ Φιλιατρών καθώς και στους μαθητές των ομάδων των δύο σχολείων που έκαναν πράξη την ευγενή άμιλλα αλλά και τον διαιτητή της συνάντησης.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ιι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν οι ακόλουθες:

ΓΕΛ Κυπαρισσίας 
1. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος
2. Φαραντζής Γεώργιος
3. Αναγνωστόπουλος Ιωάννης
4. Νικολακόπουλος Παναγιώτης
5. Σπάλας Βασίλειος
6. Αριδάς Λυκάων
7. Αρβανίτης Κωνσταντίνος
8. Αντωνόπουλος Γεώργιος
9. Κολοσκόπης Δημήτριος
10. Ζέρβας Ηλίας
11. Σούμπουλης Γεώργιος
12. Μάτσης Δημήτριος
13. Αναστασόπουλος Αναστάσης

ΓΕΛ Φιλιατρών
1. Γούνας Νικόλαος
2. Χρονόπουλος Ιωάννης
3. Παρασκευόπουλος Χρήστος
4. Γεωργακόπουλος Αντώνιος
5. Γαλανόπουλος Δημήτριος
6. Φράγκος Πέτρος
7. Νικολόπουλος Χαράλαμπος
8. Ζαχαρίεφ Μπόρις
9. Αλεξανδρόπουλος Χρήστος
10. Φαρμάκης Γεώργιος
11. Τασούλης Νικόλαος
12. Μιχαλακόπουλος Κανέλλος
13. Κίτος Χαράλαμπος
14. Τσάμης Αντώνης


Πηγή : kyparissiotis