Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Με βεγγαλικά, κεράσματα και χορωδία η φωταγώγηση του δέντρου στην Κυπαρισσία

ΜΕ εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας θα κυλήσουν οι ημέρες των εορτών μετά την εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της αγοράς με την ατμόσφαιρα να παραμένει εορταστική.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Παναγιωτόπουλος που εκτός από ευχές, αναφέρθηκε στην ζωντάνια του εμπορικού κέντρου με αλλαγή διάθεσης για καταναλωτές που δίνουν το παρών σε κάθε πρωτοβουλία του συλλόγου. Σε καιρούς κρίσης οι γιορτές δίνουν το σύνθημα να αλλάξουμε ψυχολογία τις άγιες ημέρες κάνοντας πράξη την ανθρώπινη αλληλεγγύη είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας που μαζί με τον Πρόεδρος άναψαν το δέντρο για να ακολουθήσουν βεγγαλικά που γέμισαν χρώμα όλη την πόλη της Κυπαρισσίας.

Ευχές έδωσε επίσης η Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρισης κα Παντελάκη ενώ στη συνέχεια η Χορωδία της Φιλαρμονικής ορχήστρας της πόλης με την δασκάλα του έψαλαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ η μπάντα της πόλης με τον αρχιμουσικό κ. Κτενά συνόδευσαν μουσικά την εκδήλωση. Φυσικά δεν έλειψαν τα κεράσματα στους πολίτες με εδέσματα, γλυκά και ευχές για αρκετή ώρα όπου με τοπικό τσίπουρο προσπάθησαν να ζεστάνουν την κρύα βραδιά...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ


Πηγή : radio 936