Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα Φιλιατρά

Τα γιορτινά τους φόρεσαν σήμερα τα Φιλιατρά, με μουσική, χορούς αλλά και τραγούδια, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία, για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων με τον μαέστρο της Παναγιώτη Φωτεινέα, πλημμύρισε αρχικά με χριστουγεννιάτικες νότες την βραδιά, για να ακολουθήσει το χορευτικό τμήμα του Νίκου Αθανασόπουλου, που παρουσίασε χορούς γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Την εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Τριφυλίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών και τον Σύλλογο Φιλοπροόδων, έκλεισαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, υπό την καθοδήγηση της μουσικού Κυριακής Ντίνου.

Ευχές για τις εορταστικές ημέρες που ακολουθούν, έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Νίκος Φάμπας και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Παρασκευή Παντελάκη.


Πηγή : filiatra net