Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

3ος αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jet Ski

Σούπερ θέαμα για δεύτερη ημέρα στην Κυπαρισσία

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό υπερθέαμα απόλαυσαν χθες το απόγευμα εκατοντάδες πολίτες, κάτοικοι της Κυπαρισσίας, παραθεριστές και επισκέπτες από όλη τη χώρα, παρακολουθώντας από την παραλία του Άι-Λαγούδη τον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχυπλοϊας 2013 Personal Watercraft (Jet Ski) που διεξάγεται στην πόλη! Κατά την πρώτη ημέρα διεξήχθησαν αγώνες στις κατηγορίες Limited (μηχανάκια βελτιωμένα), OPEN και Stock (εργοστασιακά μηχανάκια), ενώ έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον υπάρχει και σήμερα Κυριακή, από τις 9:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας (Α.Σ.Τ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλόων. Δεκαεπτά είναι οι συμμετοχές στον αγώνα και συγκεκριμένα οι: Σχοινάς Τάσος, Φλώρος Νίκος, Μαρκεζίνης Ιάκωβος, Ζωγράφος Κώστας, Πούντος Παναγιώτης, Πολίτης Παντελής, Αλαμάνος Νίκος, Ψιλόπουλος Αλέξανδρος, Φούκας Νίκος, Φούκας Γιώργος, Λεμπέσης Γιάννης, Κρανιώτης Θανάσης, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Κουκουσας Αποστόλης, Χατζηιωαννίδης Νίκος και οι Καλαματιανοί Σταθουλόπουλος Χρήστος και Πουλής Ηλίας.

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Τ. Γιώργος Μελλάς ευχαρίστησε τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλόων για τη συνεργασία και τη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες στον αγώνα για την παρουσία τους στην πόλη, ενώ τόνισε πως η διεξαγωγή του αγώνα ήταν μια ιδέα του μέλους του συλλόγου Νίκου Κωτσιόπουλου και του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρη Αβδάλα, ο οποίος χθες το πρωί «έχασε» τη σύζυγό του Μάρθα Φωτεινοπούλου, στη μνήμη της οποίας, με συγκίνηση, ο κ. Μελλάς αφιέρωσε τον αγώνα. Ακόμη, ανέφερε την παρουσία και συμμετοχή του Συλλόγου «Φλόγα» και ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία και την παρουσία τους.




Πηγή : tharros news