Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 14:00 η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής Ευστάθιος Ανδρινόπουλος περιλαμβάνονται για συζήτηση και λ΄΄ηψη απόφασης τα εξής θέματα:

Σας καλούμε να έλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας, στις 12-07-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 για τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:

  1. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και διαμόρφωση της τεχνικής περιγραφής για την εκτέλεση της εργασίας «Καθαρισμός εσωτερικών χώρων των κτιρίων Νέου Δημοτικού Μεγάρου, Πολεοδομίας και Κολυμβητηρίου».
  2. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την εκτέλεση της προμήθειας φυτοπαθολογικού υλικού για τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων.
  3. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την εκτέλεση της προμήθειας φυτοπαθολογικού υλικού για τη Δ.Ε. Αετού.
  4. Έγκριση της αριθ. 377/2013 απόφασης Δημάρχου και διάθεση πίστωσης σχετικά με την έκτακτη ανάθεση προμήθειας καυσίμων.
  5. Προέλεγχος Απολογισμού Εσόδων – Εξόδων Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τέως Δήμου Κυπαρισσίας, οικ. έτους 2010.
  6. Προέλεγχος Απολογισμού Εσόδων – Εξόδων Δημοτικής Φιλαρμονικής (ΝΠΔΔ), τέως Δήμου Κυπαρισσίας, οικ. έτους 2010.
  7. Προέλεγχος Απολογισμού Εσόδων – Εξόδων Δημοτικού Κολυμβητηρίου (ΝΠΔΔ), τέως Δήμου Κυπαρισσίας, οικ. έτους 2010.
  8. Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την εκτέλεση της προμήθειας χλωρίου για τις Δ.Ε. Γαργαλιάνων, Αυλώνος, Αετού και Τριπύλης.
  9. Καθορισμός όρων ανοικτού, δημόσιου, τακτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων για το έτος 2013.

Πηγή : filiatra news