Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Προσαγωγές αλλοδαπών για τη στυγερή δολοφονία του αρχιμανδρίτη

Όλοι οι ύποπτοι που ανακρίνονται είναι αλλοδαποί που εργάζονται σε χωράφια στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας….Έξι προσαγωγές υπόπτων έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την άγρια δολοφονία του 53χρονου αρχιμανδρίτη που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλίας το πρωί της Κυριακής. Όλα δείχνουν ότι ο άτυχος ιερωμένος, που είχε χτυπηθεί άγρια στο κεφάλι, βρήκε το θάνατο στραγγαλισμένος με το πουκάμισό του! Όμως, αυτό θα επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Όλοι οι ύποπτοι που ανακρίνονται είναι αλλοδαποί που εργάζονται σε χωράφια στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλλίας και μεταξύ αυτών είναι ένας νεαρός Ρουμάνος. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του κληρικού, δείχνει ότι πιθανότατα γνώριζε τον άνθρωπο που του έκοψε το νήμα της ζωής και μάλιστα του είχε ανοίξει ο ίδιος την πόρτα! Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων θύμα και θύτης να είχαν προσωπικές διαφορές, παρά το γεγονός ότι η αναστάτωση στο διαμέρισμα οδηγεί στην εκδοχή της ληστείας.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το αντικείμενο με το οποίο ο αρχιμανδρίτης είχε δεχτεί ένα χτύπημα πάνω από το αριστερό φρύδι και άλλο ένα στην πίσω πλευρά του κεφαλιού, στο ύψος του αυχένα. Τα χτυπήματα αυτά δεν θα μπορούσαν να επιφέρουν θάνατο, οπότε η ιατροδικαστική εξέταση θα διαπιστώσει αν ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία από το πουκάμισο το οποίο ο δράστης είχε σφίξει σε θηλιά γύρω από το λαιμό του ιερωμένου.


Πηγή : radio 936