Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Περίπου 12 τόνοι βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δώδεκα τόνους τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, προσέφεραν εκπρόσωποι φορέων της Καλαμάτας στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας…

…η βοήθεια που προσέφερε κόσμος της Καλαμάτας μεταφέρθηκε την Κυριακή στην Κεφαλονιά, από τον πρόεδρο των τρίτεκνων Χρήστο Κορομηλά, τον αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Παναγιώτη Κουφαλάκο, τον γραμματέα του Μορφωτικού Συλλόγου Δημήτρη Κομπιλίρη και το μέλος της διοίκησης του Συλλόγου των τρίτεκνων Βαγγέλη Λαμπρόπουλο.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου των τρίτεκνων, «Με την αποστολή μεταφέραμε τρόφιμα , νερό , καθαριστικά υλικά και ιατροφαρμακευτικό υλικό, συνολικού βάρους 12 τόνων, τα οποία εδόθησαν ένα μέρος στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι και η μεγαλύτερη ποσότητα στον Πρόεδρο των Τριτέκνων της Κεφαλονιάς Γρεκούση Χρήστο με τον οποίο μεταβήκαμε με πλοιάριο από το Αργοστόλι στο Ληξούρι και είδαμε την μεγάλη καταστροφή που προκάλεσε ο σεισμός στην περιοχή. Ο Πρόεδρος των Τριτέκνων Κεφαλονιάς μας ευχαρίστησε καθώς ήμασταν η πρώτη αποστολή που του δόθηκε για την υποστήριξη των περίπου 70 Τρίτεκνων οικογενειών της περιοχής του Ληξουρίου.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας για την επιμέλεια του όλου εγχειρήματος, τους φορείς, τους συλλόγους και τους απλούς πολίτες για την συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου μας για αυτήν της αποστολή αγάπης».


Πηγή : kalamata journal