Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Φιλιατρά: Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Σε μία γεμάτη από κόσμο αίθουσα, στο Βορέειον Πνευματικό Κέντρο, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών έκοψε εχθές την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του για το έτος 2014. Στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση, οι φίλοι του συλλόγου είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής με τον αρχιμουσικό Παναγιώτη Φωτεινέα, αλλά και τα οκτώ διαφορετικά χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Αθανασόπουλου και του Ανδρέα Μητρόπουλου.

Η Πρόεδρος Παρασκευή Παντελάκη ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του, αλλά και την αγάπη του, που δίνει κουράγιο με την ζεστασιά του για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο του συλλόγου που ξεκίνησε από το 1926. Όπως επεσήμανε, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων είναι από τους πιο παλιούς στη Μεσσηνία, με πάρα πολλά αντικείμενα και δραστηριότητες. Είναι ένα προσωπικό στοίχημα για όλους εμάς, αυτός ο σύλλογος να υπάρχει ζωντανός και το 2014, παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας τόνισε ότι ο Σύλλογος Φιλοπροόδων αποτελεί την ναυαρχίδα του πολιτισμού στο Δήμο Τριφυλίας και όχι μόνο. Μας λεηλατούν το πορτοφόλι, όμως την καρδιά μας και τα αισθήματά μας δεν πρόκειται να τα λεηλατήσουν. Τέλος συνεχάρη όλους τους συντελεστές και το Διοικητικό Συμβούλιο για αυτήν την υπέροχη βραδιά.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση, όπως την κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

 


Πηγή : filiatra net