Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Φιλιατρά: Εκοψαν την πίτα τους στην Ένωση Φιλιατρινών γυναικών και το γλέντησαν δεόντως

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε χθες την πίτα της η Ένωση Φιλιατρινών Γυναικών στα γραφεία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας της οποία φιλοξενείται. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν η πρόεδρος του συλλόγου Γαία Κυπαρισσίας, η πρόεδρος της κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας Βιβή Παντελάκη, η σύζυγος του Δημάρχου Τριφυλίας Αθηνά Κόλλια, μέλη και φίλες του συλλόγου.

Η πρόεδρος της Ένωσης Φιλιατρινών Γυναικών Ελένη Μακρή, στην ομιλία της, αφού ευχήθηκε χρόνια Πολλά και καλή χρονιά στις παρευρισκόμενες κυρίες, είπε ότι η υγεία και η αγάπη προηγούνται γιατί χωρίς αυτά δεν μπορούμε να συμπορευτούμε. Κάλεσε τις γυναίκες να δουν γύρω τους πίσω τους καθώς στους διπλανούς συνανθρώπους μας υπάρχει δυστυχία και πείνα χωρίς να το ξέρουν. Τις κάλεσε να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν αυτούς τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη σήμερα. Ανθρπους που περνούν δύσκολες καταστάσεις αλλά αρνούνται να εκδηλωθούν για να μην εκτεθούν.

Επεσήμανε ότι αυτός ο χώρος - που φιλοξενείται η Ένωση Φιλιατρινών Γυναικών- ανήκει σε όλες τοις γυναίκες και τις κάλεσε να δίνουν το παρόν. Ακολούθησε η κοπή της πίτας του Συλλόγου, όπου το φλουρί έπεσε στην κ. Κατσιφαρέα η οποία πήρε ένα πολύ όμορφο σεμέν προσφορά της κ. Γριβοκωστοπούλου.

Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένος και ο Διατροφολόγος Γιώργος Ροζολής όπου μίλησε για την μεσογειακή διατροφή και τις ευνοϊκές της ιδιότητες, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν με τραγούδια δυο μέλη από το συγκρότημα "παραβάτες ο Γιάννης Καυκάς και ο Γιάννης Μπαμπής. Ακολούθησε ξέφρενο γλέντι από τις γυναίκες με χορούς τραγούδια.


Πηγή : filiatra news