Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησε σήμερα το 1ο τουρνουά Foot-Volley στο Καλό Νερό

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Τριήμερο γεμάτο πλούσιο, εντυπωσιακό και μοναδικό θέαμα στην άμμο της βραβευμένης με Γαλάζια Σημαία παραλίας του Καλού Νερού διοργανώνουν τοπικοί φορείς και σύλλογοι με τη διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Foot-Volley, από σήμερα έως και την Κυριακή!

Σήμερα, στις 4.00 το απόγευμα, θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί αγώνες με Έλληνες ποδοσφαιριστές και οι δύο πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν το Σάββατο στους προκριματικούς των επαγγελματιών, Ελλήνων και Βραζιλιάνων. Το Σάββατο, στις 4.00 επίσης, θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί αγώνες, και η έναρξη θα γίνει από τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο. Θα ακολουθήσουν, μέχρι τις 8.00, αγώνες σε δύο γκρουπ προκειμένου να αναδειχθούν οι 4 ομάδες που θα αγωνιστούν στο μικρό και το μεγάλο τελικό της Κυριακής. Την Κυριακή, στις 5.00 το απόγευμα, θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 6.30 ο μεγάλος τελικός. Ενδιάμεσα θα υπάρχουν happenings και show στην άμμο με Βραζιλιάνες cheerleaders και τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ. Μετά το τέλος των αγώνων, στις 10.00 το βράδυ, στην «Πισίνα» στην παραλία του Καλού Νερού, θα γίνει τρελό latin πάρτυ με χορούς σε ξέφρενους ρυθμούς!

Το 1ο αυτό τουρνουά συνδιοργανώνουν ο ΠΑΟ Καλού Νερού, ο Οικολογικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Καλονεριτών και ο Σύλλογος Επαγγελματιών του Καλού Νερού, υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας. Χθες, στο ξενοδοχείο “Messina Mare”, με φόντο τη Γαλάζια Σημαία στην πανέμορφη παραλία του Καλού Νερού, εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος του Οικολογικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Καλονεριτών, Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος, αναφέρθηκε στη διοργάνωση των αγώνων, «σ’ ένα μοναδικό φυσικό τοπίο. Οι αγώνες foot-volley είναι μοναδικοί για την περιοχή, δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο γεγονός και περιμένουν όλοι με αγωνία. Γίνονται από όλους τους Συλλόγους του Καλού Νερού, κάτι που δείχνει τη σύμπνοια και την ενότητα της περιοχής». O κ. Παπακωνσταντόπουλος ευχαρίστησε τους χορηγούς και κάλεσε όλο τον κόσμο της περιοχής και ιδίως τη νεολαία να επισκεφθεί το Καλό Νερό!

Ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αυλώνος, Γιάννης Φιλντίσης, σημείωσε πως «ο Δήμος Τριφυλίας συμμετέχει στην πολιτιστική και αθλητική εκδήλωση του foot-volley, που γίνεται για πρώτη φορά στην παραλία του Καλού Νερού και έρχεται ως συνέχεια παλαιότερων διοργανώσεων beach volley, ενώ είχαμε φτάσει να κάνουμε και βαλκανικούς αγώνες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, γιατι πραγματικά δείχνουν ότι αγαπάνε τον τόπο τους και με ομόνοια και σύμπνοια θα πάει μπροστά αυτό το όμορφο κομμάτι του τόπου μας». Ο ξενοδόχος Αντώνης Τζαναβάρης (Hotel Natura club) εξέφρασε τη χαρά του για τις προσπάθειες που γίνονται στην περιοχή, καθώς «σιγά σιγά αναπτύσσεται μ’ έναν πάρα πολύ ωραίο τρόπο. Αυτή η προσπάθεια που γίνεται με το foot-volley ή ποδοβόλεϊ, όπως λέγεται, είναι νέα γι’ αυτή την περιοχή, που πρέπει να αναδείξουμε και να προβάλλουμε πάρα πολύ δυνατά...».

Η εκπρόσωπος του “Messina Mare Seaside Hotel”, που είναι μέγας χορηγός του τουρνουά, Ξένια Τοανόγλου, σημείωσε: «Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους νέους, γενικά τη νεολαία της περιοχής και όχι μόνο, να έρθουν να διασκεδάσουν και να συμμετάσχουν, ενεργά ή και μη, στο event αυτό». Η πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Καλού Νερού, Αθηνά Μέλλου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των τριών συλλόγων του Καλού Νερού και τη βοήθεια του Δήμου Τριφυλίας, για να τονίσει: «Για την περιοχή μας αυτή η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική, γιατι δείχνει ότι έχει να προσφέρει πράγματα, πέρα από την ωραία παραλία και τον ήλιο και τη θάλασσα. Είναι μια αθλητική διοργάνωση διαφορετική».

Με τη σειρά του ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ Καλού Νερού, Γιάννης Μποζίκας, σχολίασε «η ενότητα είναι αυτή που μετράει πάνω απ’ όλα και η ενότητα στον τουριστικό κλάδο, σε μια τουριστική κατ’ εξοχήν περιοχή, είναι ό,τι καλύτερο. Στο Καλό Νερό νομίζω ότι φέτος το αποδείξαμε».


Πηγή : tharros news