Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων

ΝΕΑ εποχή στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας με τη νέα διοίκηση που εξελέγη από τις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποίησαν. Νέος πρόεδρος του Σωματείου και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους στο τουριστικό τομέα ο Κώστας Ανδριανόπουλος, με τον οποίο είχαμε την ακόλουθη συζήτηση.

«Πράγματι είναι αλήθεια. Μετά από μια κατά γενική ομολογία επιτυχημένη διοίκηση επί σειρά ετών με πρόεδρο τον Γιώργο Τσιχριτζή, ήρθε η στιγμή λόγω της συνταξιοδότησής του, να αναλάβει μια καινούργια ομάδα, η οποία θα συνεχίσει την προσπάθεια για τα αιτήματα των εργαζομένων. Η συγκυρία είναι δύσκολη και μαστιζόμαστε από την κρίση αλλά συγχρόνως είναι μια περίοδος που δημιουργεί νέες προοπτικές και ευκαιρίες. Η Καλαμάτα ως τουριστικό προϊόν είναι σε ανοδική πορεία χωρίς εξάρσεις αυτή τη στιγμή, αλλά σταθερή και ελπίζουμε πως με την ολοκλήρωση της φετινής σαιζόν θα μπορούμε να μιλάμε για μια αισιόδοξη προοπτική αν όλα πάνε καλά.

Κύριο μέλημά μας βέβαια είναι η συνέχιση της πολιτικής που υπήρχε από την προηγούμενη διοίκηση αλλά και η ανάπτυξη κάποιων νέων πρωτοβουλιών για την καλύτερη οργάνωση του σωματείου και για την ενίσχυση της κοινωνικής του παρουσίας σε όλους τους φορείς με στόχο να συνδράμουμε κάθε προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και βέβαια ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενίσχυση της επικοινωνίας των συναδέλφων σε επίπεδο σωματείου».


Πηγή : radio 936