Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

3ος Ποδηλατικός Γύρος Ζαχάρως με άρωμα Τριφυλίας

Με την συμμέτοχη πολλών παιδιών αλλά και αθλητών από σχεδόν όλη την Πελοπόννησο διεξήχθη ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Ζαχαρως την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013. Στο αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης υπήρχαν αθλητές από σχεδόν όλη την Πελοπόννησο, αναφορικά υπήρξαν συμμετοχές από Τρίπολη, Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Πύργο, Αρχαία Ολυμπία, Αμαλιάδα και Πάτρα. Εκτός Πελοποννήσου συμμετείχαν και αθλητές από Αθήνα. Συνολικά 90 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών πήραν μέρος στον πρώτο αγώνα αγωνιστικής ποδηλασίας στην πόλης μας.

Έξι σύλλογοι, 42 χορηγοί, 63 εθελοντές σχεδίασαν και έφεραν εις πέρας μια πρωτόγνωρη και σημαντική διοργάνωση η οποία πραγματικά άλλαξε σελίδα στην πόλη της Ζάχαρως . "Ο Δρόμος της Φωτιάς" όπως ονομάστηκε ο αγώνας εις μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς του 2007 εδειξε απο την πρώτη στιγμή ότι ήταν κάτι που είχε ανάγκη ο κόσμος της πόλης. Αγκαλιάστηκε από όλους θερμά, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η συμπαράσταση και η επιβράβευση των αθλητών με το χειροκρότημα του κόσμου ήταν κάτι πρωτόγνωρο και σημαντικό για τα δεδομένα της περιοχής. Δίνει σε όλους όσους φεραν εις πέρας αυτόν το αγώνα την θέληση και την δύναμη να εξελίχθη ο αγώνας σε μια εκδήλωση Πανελληνίας εμβελείας.

OPEN RACE Εκτός συναγωνισμού ο Πάνος Εξαρχόπουλος Ανδρών 42 χλμ 1 Καλογεράς Ελευθέριος Ζαχάρω 53.38.00 2 Θανάσουλας Νάσος Πύργος 56.46.06 3 Μανεσιώτης Γιώργος Καλαμάτα 1.04.21 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 21 χλμ 1 Μαρίνα Μπούζου Ζαχάρω 44.22.09 2 Ζηνοβίου Μαργαρίτα Ζαχάρω 51.02.02 3 Αθανασοπούλου Σταυρούλα 57.35.04 Ευχαριστίες εξέφρασαν οι διοργανωτές προς την αγωνιστική ομάδα του Ποδηλατόδρομου Πύργου που έτρεξε μαζί τους και το Βαγγέλη Πατσιαλό για τη φωτογραφική κάλυψη.


Πηγή : kyparissiotis