Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Φιλιατρά: Μια πανέμορφη γιορτή για το 1ο Νηπιαγωγείο. [ VIDEO ]


Μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από το πρώτο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών στο Βορρέειον Πνευματικό κέντρο Φιλιατρών.
Η Γιορτή η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ήταν μια αφορμή για να δοθεί χαρά στα παιδιά μέσα σε αυτές τις γκρίζες μέρες.
Τόσο οι δάσκαλοι του Νηπιαγωγείου όσο οι ............

γονείς και τα παιδιά έκατσαν και δημιούργησαν μια παράσταση με τίτλο «Ο Άγιος Βασίλης θέλει να γίνει Superman» η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας ο οποίος είπε ότι πρέπει αν συγχαρούμε αυτά τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Συνεχάρη τις κ. Παντελάκη και Σταθοπούλου για την προσφορά τους και Ευχήθηκε στον κόσμο Χρόνια Πολλά

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News η νηπιαγωγός κ. Βιβή Παντελάκη αναφέρθηκε στην παράσταση και είπε ότι είναι μια μικρή ιστορία ενός Άγιου Βασίλη ο οποίος θέλει να αλλάξει και να γίνει κάτι άλλο. Μέσα από την αναζήτηση της νέας του ταυτότητας ανακαλύπτει ότι το μεγαλύτερο πράγμα στην ζωή είναι οι φίλοι που σε θέλουν και μπορούν να σε στηρίξουν.

Στην ιστορία υπάρχει και ένας παράξενος Βασιλιάς όπου θέλει να σταματήσει τις γιορτές να μην γιορτάζει κανένας και οι άνθρωποι να δουλεύουν κάθε μέρα.
Ώσπου τα παιδιά και ο Άγιος Βασίλης καταφέρνουν και του αλλάζουν γνώμη.

Στην εκδήλωση οι γονείς έκαναν δικές τους κατασκευές με θέμα ‘Αγγελος ή στεφάνι» όπου αντάλλαξαν μεταξύ τους οι γονείς. Τα έφτιαξαν με υλικά που δεν αγοράστηκαν αλλά υπήρχαν κάπου στο σπίτι.
Στο τέλος της παράστασης - η οποία αξίζει να αναφέρουμε ότι στήθηκε μέσα σε τρείς μόνο ημέρες - τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και η χαρά τους ήταν έντονα ζωγραφισμένη στα προσωπάκια τους.
Αμέσως μετά την γιορτή οι μανάδες που είχαν φτιάξει γλυκά πρόσφεραν κέρασμα στον κόσμο που παρευρέθηκε.



Πηγή : filiatranews