Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Βγήκαν μαχαίρια σε φορτηγό πλοίο - Στο νοσοκομείο το θύμα, συνελήφθη ο δράστης


Μαχαίρια βγήκαν μεταξύ ναυτικών σε φορτηγό πλοίο που έπλεε κοντά στο Ταίναρο χθες το πρωί. Τραυματίστηκε ένας Ουκρανός που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της πόλης. Ο Ρώσος που τραυμάτισε τον Ουκρανό καταφέροντάς του 4 μαχαιριές, συνελήφθη χθες στις 3 το μεσημέρι στο λιμάνι της Καλαμάτας, από λιμενικούς της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου, όταν  κατέπλευσε το καράβι. Το φορτηγό πλοίο Don 2,  είχε ξεκινήσει από την Ισπανία με προορισμό την Τουρκία, μεταφέροντας χαρτοπολτό.
Ο Ουκρανός πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κατέθεσε στους λιμενικούς και υπέδειξε το Ρώσο ως δράση που συνελήφθη στη συνέχεια για  πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες δεν αρνήθηκε τις πράξεις του, ενώ ο καβγάς -ισχυρίζονται και οι δυο- πως ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές. 
Να σημειωθεί πως το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι να  αναπληρωθεί το πλήρωμά του καθώς, σύμφωνα με το λιμενάρχη πλωτάρχη Νικόλαο Γιαννουλάτο, επηρεάστηκε η προβλεπόμενη οργανική σύνθεσή του.
Πηγή : eleftheriaonline