Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Θαύμα στη Τριφυλία! Αναβάθμιση δια της υποβαθμίσεως του Νοσοκομείου

Η πάτε να μας τρελάνετε ή μας θεωρείτε ηλίθιους όταν μας λέτε ότι το Νοσοκομείο μας ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ, και οσονούπω θα είναι και πλήρες από ιατρούς ειδικοτήτων και επιστημονικό προσωπικό! Σας βολεύει το μαύρο να το βλέπετε άσπρο γιατί η πραγματικότητα σας εκθέτει ανεπανόρθωτα! Το μόνο που δεν μας είπατε είναι το ότι το Νοσοκομείο Τριφυλίας είναι το καλύτερο στην Ευρώπη!

Το Νοσοκομείο μας κύριοι ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ και ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ και οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους Δημότες της Τριφυλίας είναι σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕς ! Σας το είπε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο η γιατρός που η τοποθέτησή της σας έκανε να κοιτάτε το κενό γιατί είπε τα πράγματα με το όνομά τους ! Σας το είπαν οι εργαζόμενοι που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα και ποιος ξέρει πότε και αν μεταταχτούνε στο ΕΚΑΒ, το νοσοκομείο μένει χωρίς την αυτόνομη δυνατότητα μεταφοράς των ασθενών με στόχο αν χρειαστεί την υπηρεσία αυτή να την παραχωρήσουν σε ιδιώτες με θύματα εμάς και τις τσέπες μας !

Σας το είπε και η αντιπολίτευση! Δεν γίνεται τίποτα ξαφνικά και χωρίς λόγο! Όλοι βλέπουμε μπροστά μας να εξυφαίνεται και να υλοποιείται ένα σχέδιο συρρίκνωσης του Δήμου Τριφυλίας τώρα με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου πριν με την απομάκρυνση του ΙΚΑ και της ΕΦΟΡΙΑς και πάει λέγοντας! Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις βγαίνατε και λέγατε με ύφος εκατό καρδιναλίων ότι θα είναι CAZUS BELLI (δηλαδή αιτία πολέμου) αν συμβεί κάτι τέτοιο! Και όμως συνέβη και ακόμη περισσότερο! Ε, κύριε Ανδρινόπουλε που σας αρέσει να σας αποκαλούν και στρατηγό !

Αλήθεια ποια μάχη δώσατε πότε τη δώσατε και δεν το πήραμε χαμπάρι !Όρκο δώσατε για την Πατρίδα αλλά ξεχάσατε ότι η Τριφυλία είναι η Πατρίδα σας και όχι μόνο φυγομαχήσατε αλλά τελείως άκριτα υπηρετήσατε εκείνους που μας έφεραν εδώ ακριβώς που βρισκόμαστε σήμερα !Και κάνετε πως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτε και ζητάτε να σας ψηφίσουν οι συμπολίτες μας γιατί άραγε? Για να χάσετε και τις μάχες που έρχονται και που θα είναι αιματηρές για όλους μας.

Δεν σας θέλουμε γιατί δεν μάχεστε για μας, δεν αγαπάτε την Τριφυλία είστε απέναντι από τον κόσμο της Τριφυλίας μια και ποτέ δεν ορθώσατε το ανάστημά σας και να πείτε σε αυτούς που υπηρετήσατε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑς ! Δεν το είπατε ,δεν είσαστε καλός στρατηγός , τις χάσατε όλες τις μάχες που δώσατε και το χειρότερο απ όλα τις περισσότερες μάχες δεν τις δώσατε καν και φυγομαχήσατε !

Έχουν λοιπόν όνομα και επίθετο αυτοί που ευθύνονται για τη συρρίκνωση της Τριφυλίας και ειδικά του Νοσοκομείου μας :Είναι η κυβέρνηση του πατριώτη μας του Σαμαρά και του Βενιζέλου που βρίσκει πάντα τον τρόπο να είναι στην εξουσία ανεξάρτητα αν το κόμμα του δεν καταγράφει καν ποσοστά!

Και είναι και οι γραμματείς και φαρισαίοι της κυβέρνησης που οι περισσότεροι από αυτούς είναι συγγενείς και φίλοι τους! Το ακούτε κύριε Κατσίβελα που σφυρίζετε αδιάφορα και ενώ είστε Διοικητής της 6ης ΥΠΕ (ο θειούλης δεν σας ξέχασε και ξηγιέται φίνα ! Του αρέσουν του θείου τα κουτσαβάκικα!) και άρα έχετε στην αρμοδιότητά σας το Νοσοκομείο της Τριφυλίας, ούτε καν κάνατε τον κόπο να πείτε μια λέξη σε αυτούς που βγάλατε σε διαθεσιμότητα !

Και ενώ η κυβέρνησή σας και σεις που πιστά την υπηρετείτε σαν εγκάθετος και συγγενής του πρωθυπουργεύοντος Σαμαρά μεταξύ των άλλων αφαιρούν την μία μετά την άλλη τις υπηρεσίες από την Τριφυλία και την συρρικνώνουν , ενώ αποψιλώνουν το Νοσοκομείο μας με αποτέλεσμα να μετατραπεί στο προσεχές διάστημα σε κέντρο υγείας αστικού τύπου, παριστάνετε την αθώα περιστερά και οργανώνετε φιέστες για να σας δοξάζουν!

Όλοι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος σας διόρισε υποψήφιο δήμαρχο: Ο θείος Αντωνάκης που πήρε από το αυτάκι τον «θρασύτατο και αναιδή» Κωστάκη (τον Κόλλια εννοώ) που τόλμησε να τρέξει και να θέσει υποψηφιότητα χωρίς να τον ρωτήσει, τον έκανε ντα και έτσι κύριε Κατσίβελα σήμερα είσαστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟς ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟς υποψήφιος σε ολόκληρη την Ελλάδα ! (Ευτυχώς για σας δε, που ο σημερινός δήμαρχος, ο κύριος Κόλλιας, διαθέτει λίγη αξιοπρέπεια και παραιτήθηκε γιατί σε αντίθετη περίπτωση καταλαβαίνετε τι θα συνέβαινε)!

Και εσείς κύριοι που είστε δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης ,πάσχετε από το «ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ» τι σας λέω τώρα (έτσι για να ξέρετε με αυτό τον όρο χαρακτηρίζουν την κατάσταση όπου το θύμα συμφιλιώνεται με το θύτη) και τρέχετε και συντάσσεστε πίσω από τον αυτόν που ακόμη και σήμερα βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με πολύ θράσος και χωρίς ντροπή, σε ότι συμβαίνει στο Νοσοκομείο της Τριφυλίας! Ούτε καν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί και να διαχωρίσει τη θέση του έστω και τώρα!

Δεν του το είπε και δεν του το επέτρεψε ο θείος, τον θέλει ακόμη γιατί σαν πειθήνιο όργανό του, θα πρέπει να εκτελέσει το συμβόλαιο Ιδιωτικοποίησης της Δημόσιας και ΔΩΡΕΑΝ υγείας και για να το κάνουν, μόνο συγγενείς και εγκάθετους μπορούν να βρουν και να εμπιστευτούν !

Έχουμε βλέπετε και την μείζονα αντιπολίτευση που όλο ανεβαίνει στα κεραμίδια όλο καταγγέλλει, όλο διαφωνεί όλο διαμαρτυρία και κακό, καμιά φορά φωνές και αλαλαγμοί και επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ! Εκκωφαντική σιωπή !Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε μια Δημόσια καταγγελία ούτε ένα κάλεσμα για διαμαρτυρία και εγρήγορση, για επαγρύπνηση των δημοτών για τη λαίλαπα που εδώ και τέσσαρα χρόνια έρχεται και μας πίνει το αίμα και συρρικνώνει το δήμο μας ! Και σεις μου φαίνεται ότι δεσμεύεστε γιατί στην ουσία ούτε ανεξάρτητοι ούτε αχρωμάτιστοι είσαστε και ανέχεστε την κυβέρνηση των Σαμαρά- Βενιζέλου γιατί σαν γνήσιοι Φιλελεύθεροι Σοσιαλίζοντες ,χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια όταν τα βρήκατε με τη Νεοφιλελεύθερη Δεξιά και καταστρέψατε την Ελλάδα!

Μην υποκρίνεστε λοιπόν φίλοι μου ότι δεν καταλαβαίνετε !Μην παριστάνετε τους Φαρισαίους !Να είσαστε ταπεινοί και να συνειδητοποιήσετε ότι οι Δημότες της Τριφυλίας δεν λησμονούν δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν είναι ηλίθιοι και να νομίζουν αυτό που εσείς θέλετε: Ότι στην Τριφυλία συντελείται ένα θαύμα:ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑς ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑ Της ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΩς !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το κείμενο αποτελεί την τοποθέτησή μου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας στις 10.4.2014 και ώρα 20:00. Όμως κατά παράβαση του κανονισμού , αν και το θέμα για το Νοσοκομείο μπήκε προς συζήτηση προ ημερησίας διάταξης, κακώς και δεν μου εδόθη ο λόγος παρά τη διαμαρτυρία μου !Έτσι με αυτή μου την πράξη προσπαθώ να ενημερώσω τους συμπατριώτες μου!

του Βασ. Αβραμόπουλου
υποψήφιο με την Ρ.Α.ΚΙ


Πηγή : filiatra net