Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μιτροφ και Στρέπι μιλούν για την μεγάλη νίκη επί του Μελιγαλά

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έκανε χθες η Κυπαρισσία που πήρε μια μεγάλη και καθαρή νίκη μέσα στον Μελιγαλά από τον Εθνικό με 3-0.Η ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου ήξερε τι αναζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό. Μάλιστα κέρδισε και την κούραση μιας και έδωσε 5 αγώνες σε 15 ημέρες.Σκόρερ των χθεσινών τερμάτων ήταν ο Στρέπι (2) και Μιτροφ. Και οι δύο μίλησαν στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής:

Μιτροφ: «Παίξαμε φοβερό ποδόσφαιρο»

«Παίξαμε ένα φοβερό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια μας βοήθησε πολυ το γρήγορο γκολ που βάλαμε. Από κει και πέρα μα πήγαν όλα καλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Μελιγαλά που είχαν μια πολύ αξιοπρεπή παρουσία. Τώρα, έχουμε μπροστά μας το ματς Κυπέλλου με την Τετάρτη που θα πάμε για την πρόκριση».

Στρέπι: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Μελιγαλάς με καλούς παίκτες. Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλά και βάλαμε γκολ νωρίς. Έγινε ένα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι. Τώρα, ετοιμαζόμαστς για το παιχνίδι με τον Ζακυνθιακό για το Κύπελλο».


Πηγή : kyparissiotis