Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Κύπελλο Μεσσηνίας: Το βίντεο του Τελικού 2013-2014 (Κυπαρισσία - Εράνη)

Δραματική εξέλιξη είχε ο τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας, που διεξήχθει την Τετάρτη, ανάμεσα στον ΑΟ Κυπαρισσίας και την Εράνη Φιλιατρών.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια του αγώνα (1-1), έχασαν ευκαιρίες στην παράταση αλλά το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι όπου χαμογέλασε ο ΑΟ Κυπαρισσίας.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μανδραπήλιας, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Μιτρόφ, Ντιοπ, Στρέπι, Μητρόπουλος και Παναγόπουλος. Αναπληρωματικοί οι Δαλαβούρς, Σιγέρης, Σταματόπουλος, Μπίζος, Ζαφείρης, Σουπούλι, Κωνσταντόπουλος.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Μπεγκλετζής, Άλμπαν, Μιχαλόπουλος, Γιάννης, Μοροσάνου, Κιούτακ, Αλεξόπουλος, Κώτσος, Κόλλιας και Χρονόπουλος. Στον πάγκο κάθονται οι Αναστασόπουλος, Νικολόπουλος, Ασημακόπουλος, Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Χότι, Φαρμάκης.

Ο τελικός ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του προσφάτως θανόντα προέδρου του ΠΑΟ Καλού Νερού Παναγιώτη Γκόγκα.

Στο 26ο λεπτό με κεφαλιά του Στρέπι η Κυπαρισσία ανοίγει το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό ο Χρονόπουλος με κεφαλιά σε 1:1.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση όπου παρέμεινε το 1:1

Στα πέναλτι:

ΑΟΚ ΛΥΔΙΩΤΗΣ 1-0
ΕΡΑΝΗ ΚΩΤΣΟΣ 1-1
ΑΟΚ ΑΝΔΡΟΥΤΣΗΣ 2-1
ΕΡΑΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ 2-2
ΑΟΚ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 3-2
ΕΡΑΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ Ο ΝΤΟΥΓΕΡΟΓΛΟΥ 3-2
ΑΟΚ ΣΤΡΕΠΙ 4-2
ΕΡΑΝΗ ΚΟΛΛΙΑΣ 4-3
ΑΟΚ ΜΙΤΡΟΦ 5-3

Δείτε στα στιγμιότυπα της τηλεόρασης BEST πως ο ΑΟ Κυπαρισσίας αναδείχθηκε Κυπελλούχος Μεσσηνίας για πρώτη φορά στην ιστορία του, επικρατώντας της Εράνης Φιλιατρών στα πέναλτι. Περιγράφει ο Γιάννης Μπούρας.


Πηγή : filiatra net