Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νίκη με 1-0 για την Εράνη. Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση

Με γκολ του Χρήστου Αλεξανδρόπουλο η Εράνη Φιλιατρών πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Στο 54′ ο Κώτσος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση αριστερά, οι αμυντικοί απομάκρυναν όπως-όπως και ο επερχόμενος Χ. Αλεξανδρόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Μάρη και αφού πρώτα ο Αντωνόπουλος έπιασε… αέρα σε σουτ που επιχείρησε. Το… πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση πήρε και ο ΑΟ Διαβολιτσίου, ο οποίος νίκησε στο γήπεδο του με το ρευστό 1-0 τον Τέλλο Άγρα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιάννης Ζάκκας στο 31ο λεπτό από την άσπρη βούλα του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Δημητρόπουλο.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Καλαμάτας (Σπύρος Τσίκινης): Μάρης, Τζίφας, Αργάνης, Μίντζηρας, Μπαλαλάς (87′ Τζαφέρρι), Καραγιάννης, Τσαναλία, Κ. Αλεξανδρόπουλος, Μπάλλας, Φουρναράκος (58′ Γκότσης), Ξυδιάς (57′ Παπαλέξης).

Εράνη Φιλιατρών (Δημήτρης Παναγιώτου): Αθανασόπουλος, Χ. Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης, Αλμπάν, Μπεγλεκτσής, Κώτσος, Αντωνόπουλος (84′ Αναστασόπουλος), Μοροσάνου, Κιούτακ (87′ Γκίνο), Κόλλιας, Διαμαντόπουλος (70′ Χρονόπουλος).

messiniagoal.gr


Πηγή : filiatra news