Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Απολογιστική συνεδρίαση στο Δ.Σ. Τριφυλίας - αποστομωτικές απαντήσεις για όλα αναμένεται να δώσει ο Κόλλιας

ΣΕ εγρήγορση βρίσκεται ο Δήμος Τριφυλίας για την καταγραφή όλων των προβλημάτων που απασχολούν την περιφέρεια υλοποιώντας μάλιστα το αίτημα για Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με απολογιστικό χαρακτήρα. Φέτος μάλιστα οι Προυπολoγισμοί και το Τεχνικό πρόγραμμα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ως τις 15 Νοεμβρίου γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις υπηρεσίες του Δήμου για άρτια προετοιμασία.

Στην Απολογιστική Συνεδρίαση την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να δώσει σοβαρές απαντήσεις ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο οποίος σε πολλές συνεδριάσεις έχει αποτυπώσει το στίγμα του για συνθήκες κρίσης που βιώνει ο Δήμος αλλά και την ελπίδα ότι καταβάλλει προσπάθειες για βελτίωση της καθημερινότητας. Αυτό καταγράφεται περισσότερο από την υλοποίηση στόχων αλλά κυρίως από την αυτογνωσία του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής ότι η κοινωνία είναι σε αδιέξοδο από τις πολιτικές της κεντρικής εξουσίας.

Στη συνεδρίαση σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κόλλιας αναμένεται να τοποθετηθεί συνολικά στο έργο του Δήμου, να απαντήσει σε ερωτήματα που τίθεται αλλά κυρίως να ξεδιπλώσει τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου για την επόμενη χρονιά. Εκεί θα αναφερθεί στο γεγονός μείωση των υποχρεώσεων του Δήμου σε τρίτους, ότι δεν δημιουργούνται νέα χρέη στο Δήμο αλλά και την βεβαιότητα ότι θα ενισχύσει τις Κοινότητες που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης. Πιθανόν αναμένεται να απαντήσει εμμέσως και στα εσωκομματικά πυρά που δέχεται τα οποία αφορούν την διεκδίκηση ρόλων και αξιωμάτων που απώλεσαν μέλη της Δημοτικής ομάδας, εκτιμώντας ότι όλοι κρίνονται από το λαό.


Πηγή : radio 936