Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Δημαρχείο Φιλιατρών. Εδω και 15 μέρες βουλωμένη η αποχέτευση

Ένα πρόβλημα που υπάρχει στο Δημαρχείο Φιλιατρών μας επεσήμανε χθες το βράδυ αναγνώστης του Φιλιατρά News. Συγκεκριμένα το Ε-mail που μας έστειλε έλεγε ότι έξω από το αίθριο του Δημαρχείου το φρεάτιο της αποχέτευσης έχει βγάλει υγρά τα οποία προφανώς είναι από το αποχετευτικό δίκτυο με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη μυρωδιά στο σημείο.

Άνθρωπος μας επισκέφθηκε το σημείο και διαπίστωσε τα καταγγελλόμενα του αναγνώστη μας και όταν απευθύνθηκε στους υπευθύνους του θερινού μινηματογράφου που παίζει στο αίθριο του Δημαρχείου, του είπαν ότι πράγματι εδώ και περίπου 15 μέρες υπάρχει πρόβλημα με βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο του Δημαρχείου. Και μας επεσήμανε ότι και στις τουαλέτες του Δημοτικού καταστήματος έχουν επικολληθεί χαρτιά που αναφέρουν την βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο.

Εμείς πραγματικά αναρωτιόμαστε. ΑΝ πράγματι είναι εδώ και 15 μέρες η βλάβη και τόσες μέρες βγαίνουν νερά από το φρεάτιο μπροστά από το αίθριο τι περιμένουν και δεν το φτιάχνουν? Να βγουν τα σκ@τ@ μέσα στα γραφεία του δημαρχείου για να ενεργήσουν???? ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ακόμα και τα υγρά αυτά που βγαίνουν στο πλακόστρωτο της πλατείας του Δημαρχείου είναι ασφαλώς ακαθαρσίες οι οποίες εγκυμονούν κινδύνους μόλυνσης τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες με τα κουνούπια???

Υγειονομικές υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας ΥΠΑΡΧΟΥΝ????

Εισαγγελέας ΥΠΑΡΧΕΙ για να παρέμβει αυτεπάγγελτα καθώς υπάρχει κίνδυνος για την Δημόσια Υγεία????? Και γιατί υπάρχει κίνδυνος για την Δημόσια υγεία? Γιατί πολύ απλά στον χώρο του θερινού κινηματογράφου συγκεντρώνεται κόσμος. Ε δεν θέλει και πολύ σκέψη η συνέχεια... Σέρνεται και ο ιός του Δυτικού Νείλου κύριοι.... και οι ακαθαρσίες είναι ότι καλύτερο για την ταχεία ανάπτυξη του!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ!!!!


Πηγή : filiatra news