Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Αλβανοί διαρρήκτες στα πράσα την ώρα που το χωριό πήγε...στο πανηγύρι!

ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ –ΓΑΝΤΙΑ –ΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΑ …ΛΑΦΥΡΑ !!!

«’Αγιο » πρέπει να είχαν οι Αλβανοί διαρρήκτες που τρύπωσαν αργά χθές βράδυ σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας. Την ώρα του πανηγυριού που διοργάνωνε για την εορτή της πεντηκοστής η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα σε απόσταση 300 μέτρων από την συγκεκριμένη επιχείρηση οι αλλοδαποί «ποντικοί » τρύπωσαν μέσα στο πρατήριο αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικο που ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη.

Ο ένας από αυτούς εγκλωβίστηκε μέσα στον χώρο συνελήφθη από τον πρατηριούχο στην βοήθεια του οποίου προσέτρεξαν γείτονες με «άγριες διαθέσεις ». Χάρις στην ψύχραιμη αντίδραση των ιδιοκτητών αποφεύχθηκαν τα …χειρότερα και κατόπιν διαπραγματεύσεων παρουσιάστηκε και ο συνεργός του μέσα στο σκοτάδι που ήταν κρυμμένος σε παρακείμενα οικόπεδα . Οι κάτοικοι τους έδεσαν με σχοινιά και τους παρέδωσαν στους αστυνομικούς που κατέφθασαν μέσα σε λίγη ώρα . Από τις ομολογίες των αλβανών στην «πίεση »που δέχθηκαν αποδείχθηκε ότι ήταν γνώστες της περιοχής και του χώρου διότι δούλευαν στο χτίσιμο πέτρας σε παρακείμενες κατοικίες επί μακρό χρόνο ενώ το τελευταίο διάστημα κατοικούσαν στην περιοχή της Μεσσήνης .

Στον χώρο του πρατηρίου βρέθηκαν κουκούλες ,γάντια διαρρηκτικά εργαλεία και μαχαίρι τα οποία παραδόθηκαν στους αστυνομικούς από τους ιδιοκτήτες Οι αλλοδαποί διαρρήκτες κρατούνται στο Α.Τ Πύλου και την Α.Δ Μεσσηνίας ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις που έχουν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή.


Πηγή : news messinia