Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Εξουσιοδότηση στον Τατούλη από τους αντιπεριφερειάρχες για «τη διαχείριση στερεών αποβλήτων με ΣΔΙΤ»

Ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη διευρυμένη σύνθεσή της με τη συμμετοχή όλων των Αντιπεριφερειαρχών, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και το Εκτελεστικού Γραμματέα, αποφάσισε:

«επαναλαμβάνει την απόλυτη προσήλωσή της στην επίτευξη του στόχου της άμεσης και οριστικής επίλυσης του ντροπιαστικού για τους πολίτες της Περιφέρειας καθεστώτος των ανεξέλεγκτων χωματερών. Ο Δημόσιος Διεθνής Διαγωνισμός, που εισέρχεται με πλήρη διαφάνεια στη φάση της δημόσιας διαβούλευσης για την περιβαλλοντική αξιολόγηση και αδειοδότηση του έργου, αποτελεί τον μόνο ασφαλή δημοκρατικό δρόμο για την μετατροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε Ευρωπαϊκή Περιφέρεια της Αειφορίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη να είναι ο μόνος αρμόδιος να διαχειριστεί τα ζητήματα που άπτονται της εξέλιξης της διαγωνιστικής διαδικασίας, μέχρι και την συμβασιοποίηση του έργου. Η Εκτελεστική Επιτροπή δεσμεύεται να εξακολουθήσει να εργάζεται προσηλωμένη στον στόχο της, χωρίς ίχνος λαϊκισμού και ιδιοτέλειας».


Πηγή : messinia portal