Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ έπεσαν στην αγορά κατά τη Λευκή Νύχτα, σύμφωνα με το Δήμο

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ

Υπό τη μέθη της ικανοποίησης για την επιτυχία που γνώρισε η Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας, το Σάββατο το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, εξακολουθούν να βρίσκονται η δημοτική αρχή και οι επαγγελματίες του κέντρου. Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, μίλησε χθες για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έπεσαν στην αγορά κατά τη διάρκεια της γιορτής αυτής…

Και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Μανιάτης, μίλησε για αλλαγή της ψυχολογίας των καταναλωτών και γενικότερα του κόσμου, τονίζοντας ότι η ψυχολογία είναι βασικό στοιχείο για την τόνωση της τοπικής αγοράς. Σε συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο απολογισμό της Λευκής Νύχτας ο δήμαρχος, κ. Νίκας, σημείωσε ότι το Σάββατο το βράδυ αποδείχθηκε πως οι θεσμικοί εκπρόσωποι της πόλης, βάζοντας το μυαλό τους και τα χέρια τους να δουλέψουν, απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν πράγματα για το ξεπέρασμα των δυσκολιών, ενώ αντίθετα σχολίασε ότι η μιζέρια δεν οδηγεί πουθενά. Ο κ. Νίκας υπογράμμισε ότι ήταν πολλές δεκάδες χιλιάδες ο κόσμος που βρέθηκε στην Καλαμάτα, όπως επίσης είπε ότι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ έπεσαν στην αγορά της πόλης.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την ολοκλήρωση των θερινών εκπτώσεων και επανέλαβε ότι η προβολή που δόθηκε στην πόλη ήταν εντυπωσιακή. Επίσης ευχαρίστησε για τις προσπάθειές τους και τη συμβολή τους την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Λίλιαν Ψηλάκη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δημήτρη Μανιάτη, τους επαγγελματίες, τον κόσμο, την υπεύθυνη της διοργάνωσης δημοτική σύμβουλο Παναγιώτα Ντίντα αλλά και την Αστυνομία, τονίζοντας ότι παρά το τεράστιο πλήθος δεν συνέβη το παραμικρό. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις που έκαναν η Παναγιώτα Ντίντα, ο Δημήτρης Μανιάτης και η Λίλιαν Ψηλάκη.

Στ.Μ.


Πηγή : kalamata journal