Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Εθελοντική αιμοδοσία αύριο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

«Αιμοδοσία Αλληλεγγύης» συνδιοργανώνουν αύριο ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας "Ξαναρχί-ΖΩ", ο Σύλλογος Φίλων Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Καλαμάτας (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Μεσσηνίας).

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας «Πανταζοπούλειος Λαϊκή Σχολή», αύριο Τετάρτη (31 Ιουλίου 2013), από τις 09:00 το πρωί έως τη 1:30 μετά το μεσημέρι.

Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων στην εθελοντική αιμοδοσία, ως μια μορφή προσφοράς ζωής και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όσων το χρειάζονται ως θεραπευτικό μέσο. Γι αυτό, δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο από το αίμα σε όποιον το χρειάζεται, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι' αυτόν.


Πηγή : messinia portal