Στις 23 του μήνα θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι στο ξενοδοχείο "Elite City Resort" με θέμα: "Η γευσιγνωσία του ελαιόλαδου στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης της Νότιας Ευρώπης", το οποίο είναι ανοιχτό στο κοινό.
Το διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται τόσο στα μέλη της ομάδας γευσιγνωσίας του ΤΕΙ όσο και σε στελέχη επιχειρήσεων και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στον ποιοτικό έλεγχο και την προώθηση του ελαιόλαδου.
Οι εκπαιδευτές γευσιγνωσίας του σεμιναρίου εκπροσωπεύουν χώρες αιχμής στην παραγωγή, στην προώθηση και αγορά του ελαιόλαδου.
Πηγή : eleftheriaonline